top of page

Izlet z ladjico (Koper kot izhodišče)

Updated: Sep 16, 2023

Za vse tiste, ki obiščete Koper (še posebej, če ste že doživeli naše družinsko doživetje Izziv krilatega muca 👌❤) smo zbrali nekaj idej, kam se odpraviti z ladjico na tem delu slovenske obale.


Z avtom do Kopra potem pa dalje z ladjico


Najverjetneje ste zasledili, da do 3. septembra med Koprom in ostalimi obalnimi mesti v slovenski Istri vozi redna linija. Glede na to, da je poleti promet med Izolo in Portorožem velik izziv je smotrno pogledati na tak prevoz, kot veliko lepša verzijo potovanja z avtomobilom. Da ne govorim o svežem zraku in vetru :)


Iz Kopra krene ladjica proti:


Ankaranu (Tor, Čet, Sob) 9:25 | 17:25

Ankaranu (Sre, Pet, Ned) 11:15 | 19:15


Izoli (Tor, Čet, Sob) 10:15 | 18:15

Izoli (Sre, Pet, Ned) 8:25 | 16:25


Več pa na povezavi: https://www.portoroz.si/

Izlet z ladjico Koper
Koprski privezi

Koper: Izlet z čolnom


Če pa bi vseeno želeli odpluti iz Kopra v manjši skupini, so na voljo naslednji najemi:In to še ni vse. Za vse tiste, ki bi radi izkusili pravi čar morja je na voljo tudi pravi morski ribolov. Peter vas odpelje na ribolov s čolnom in obljublja: "Jaz bom vaš ribiški vodič na morju, zgodovinar in poznavalec morja. Ribiške veščine sem se učil že v mladih letih in kasneje na številnih ribiških svetovnih tekmovanjih. "


Koper: Izlet z ladjico


Slovenska Istra ponuja veliko možnosti morskih izletov in piknikov, o čemer se lahko prepričate v našem zapisu Izlet z ladjico po slovenski obali. Tako si lahko omislite izlet z ladjico za manjšo skupino ljudi in Koper je odlično izhodišče za tako dogodivščino. Ponuja namreč dovolj parkirnih mest, do njega vodi avtocesta, izognete pa se lahko že prej omenjeni prometni konici.


Oglejte si še:
Related Posts

See All

Comments


bottom of page