slovenija_koper_titov_trg_pretorska_pala

Spoznajte slovensko Istro skozi igro.

Ponujamo doživetja za vse, ki ste igrivi ali bi radi bili. Naše pustolovščine vam preko lokalnih zgodb, mitov in legend približajo zgodovino in kulturo naše Istre. 

 
 

Izberi svojo dogodovščino!

129482_MOK_družina_Park_Semedelska_Foto_Jaka_Ivančič.jpg

Družinski ogled mesta Koper

Ko se sprehajate po Kopru, ne morete mimo krilatega mačka, ki krasi marsikatero stavbo. Markov krilati lev je tudi v Kopru skrbel za mir in zato tukaj sobiva z orli, zmaji, štokljami, istrskimi goniči. Ogledali si bomo vse te zanimive živali in zgodbe ki jih predstavljajo. 

49f006dd05d84070a32a124e81d4478a.jpg

Kozji izziv

Podajte se na potep s kozo in spoznajte skrite predele koprskega podeželja. Popeljala vas bo po krajih in zaselkih, ki niso v turističnih vodičih in nekateri tudi ne na zemljevidu. Potem je zapeljan kot uganka. Videli boste najlepše razglede, prazne poti mimo vinogradov in oljčnih nasadov, ter spoznali lokalne mite in legende.

 

Kako to deluje?

Tovrstna avantura vam omogoča, da se na raziskovanje odpravite kar sami, oziroma v spremstvu svojih najdražjih. Mi smo opravili izvidnico, napisali natančna navodila, raziskali lokalne zgodbe, jih za vas zapisali in zabeležili pot na mobilni aplikaciji. Dodali smo tudi manjše izzive, da je pot še bolj zabavna. Vam preostane le, da jo doživite!

Selfguided.jpg

Komu je pustolovščina namenjena?

Izleti so namenjeni raziskovanju, zato so primerni za vse radovedneže. Za majhne in velike, ki si želijo spoznati lokalne mite, naravne danosti, legende in vraže. Za tiste, ki želite poležavanje na plaži kombinirati z doživetji. Za tiste, ki sovražite dolgčas in turistične vodiče. Skratka, za koze in ne za ovce :)

Korte_Iskanje zaklada (1).jpg