top of page
slovenija_koper_titov_trg_pretorska_pala

Spoznajte slovensko Istro skozi igro.

Ponujamo doživetja za vse, ki ste igrivi ali bi radi bili. Naše pustolovščine vam preko lokalnih zgodb, mitov in legend približajo zgodovino in kulturo naše Istre. 

Fleet
Destinations

Izberi svojo dogodovščino!

IMG_3398.jpg

Izziv krilatega muca mesto Koper

Ko se sprehajate po Kopru, ne morete mimo največjega krilatega mačka, ki krasi marsikatero stavbo. Markov krilati lev je tudi v Kopru skrbel za mir in zato tukaj sobiva z orli, zmaji, štorkljami, istrskimi goniči. Ogledali si bomo vse te zanimive živali in zgodbe ki jih predstavljajo. 

49f006dd05d84070a32a124e81d4478a.jpg

Kozji izziv
podeželje 

Podajte se na potep s kozo in spoznajte skrite predele koprskega podeželja. Popeljala vas bo po krajih in zaselkih, ki niso v turističnih vodičih in nekateri tudi ne na zemljevidu. Pot je zapeljan kot uganka. Videli boste najlepše razglede, prazne poti mimo vinogradov in oljčnih nasadov, ter spoznali lokalne mite in legende.

Crew

Kako to deluje?

Tovrstna avantura vam omogoča, da se na raziskovanje odpravite kar sami, oziroma v spremstvu svojih najdražjih. Mi smo opravili izvidnico, napisali natančna navodila, raziskali lokalne zgodbe, jih za vas zapisali in zabeležili pot. Dodali smo tudi manjše izzive, da je pot še bolj zabavna. Vam preostane le, da jo doživite!

Selfguided.jpg

Komu so pustolovščine  namenjene?

Izleti so namenjeni raziskovanju, zato so primerni za vse radovedneže. Za majhne in velike, ki si želijo spoznati lokalne mite, naravne danosti, zgodovino legende in vraže. Za tiste, ki želite poležavanje na plaži kombinirati z doživetji. Za tiste, ki sovražite dolgčas in vodene oglede znamenitosti. Skratka, za koze in ne za ovce :)

Korte_Iskanje zaklada (1).jpg
bottom of page