slovenija_koper_titov_trg_pretorska_pala

Spoznajte slovensko Istro skozi igro.

Ponujamo doživetja za vse, ki ste igrivi ali bi radi bili. Naše samo-vodeče pustolovščine vam preko lokalnih zgodb, mitov in legend približajo zgodovino in kulturo naše Istre. 

 
 

Kakšna doživetja?

Dogodivščine kot je še niste imeli.

Izberi svojo dogodovščino!

IMG_20191027_113446.jpg

Dežela Histrov

Vabimo vas na prazgodovinsko pustolovči, kjer boste na igriv način preživeli čas v naravi in spoznali kdo so Histri. Obiskovalci se s pomočjo zemljevida dežele Histrov podate na pot kjer vas vodi vaše razmišljanje in namigi na zemljevidu. Vsi pustolovci pred začetkom dobite vso opremo, ki jo potrebujete za najti pravilne odgovore.

Kar vem ti povem.png

Kozji izziv

Podajte se na potep s kozo in spoznajte skrite predele koprskega podeželja. Popeljala vas bo po krajih in zaselkih, ki niso v turističnih vodičih in nekateri tudi ne na zemljevidu. Potem je zapeljan kot uganka. Videli boste najlepše razglede, prazne poti mimo vinogradov in oljčnih nasadov, ter spoznali lokalne mite in legende.

 

Kako to deluje?

Tovrstna avantura vam omogoča, da se na raziskovanje odpravite kar sami, oziroma v spremstvu svojih najdražjih. Mi smo opravili izvidnico, napisali natančna navodila, raziskali lokalne zgodbe, jih za vas zapisali in zabeležili pot na mobilni aplikaciji. Dodali smo tudi manjše izzive, da je pot še bolj zabavna. Vam preostane le, da jo doživite!

Selfguided.jpg

Komu je pustolovščina namenjena?

Izleti so namenjeni raziskovanju, zato so primerni za vse radovedneže. Za majhne in velike, ki si želijo spoznati lokalne mite, naravne danosti, legende in vraže. Za tiste, ki želite poležavanje na plaži kombinirati z doživetji. Za tiste, ki sovražite dolgčas in turistične vodiče. Skratka, za koze in ne za ovce :)

Korte_Iskanje zaklada (1).jpg