top of page

Nastavitve zasebnosti

Politika zasebnosti za spletno mesto https://www.playful-istria.com

Zadnja posodobitev: 22.07.2023

Vaša zasebnost je za nas pomembna. To pravilnik opisuje, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo, prenašamo in shranjujemo vaše osebne podatke ob uporabi našega spletnega mesta https://www.playful-istria.com (v nadaljevanju "spletno mesto"). Prosimo, natančno preberite to besedilo, da se seznanite s politiko zasebnosti, ki se nanaša na vaše osebne podatke.

Zbiranje osebnih podatkov: Ob uporabi našega spletnega mesta lahko zbiramo določene osebne podatke, kot so ime, e-poštni naslov, kontaktni podatki in druge informacije, ki jih prostovoljno posredujete med uporabo spletnega mesta. Ob tem zbiramo tudi podatke o uporabi spletnega mesta, tako da ga lahko bolje prilagodimo za doseganje ciljem informiranja in prodaje.​​

Uporaba osebnih podatkov: Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za namene, za katere ste jih posredovali, na primer za obveščanje o novostih, odgovarjanje na vaša vprašanja ali zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali prek spletnega mesta. Poleg tega se lahko vaši podatki uporabijo za izboljšanje uporabniške izkušnje in prilagajanje vsebine na spletnem mestu glede na vaše interese.

 

Razkritje osebnih podatkov: Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam le v naslednjih primerih:

Ko imamo vaše izrecno dovoljenje za razkritje.

Ko je to potrebno za izpolnitev vaših zahtev ali zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali.

Če smo zakonsko zavezani razkriti podatke v skladu z veljavno zakonodajo ali na zahtevo pristojnih organov.

Za zaščito pravic, zasebnosti, varnosti ali lastnine našega spletnega mesta, uporabnikov ali drugih oseb.

 

Povezave tretjih oseb: Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do tretjih oseb, ki imajo svojo politiko zasebnosti. Ne prevzemamo odgovornosti za zbiranje ali uporabo vaših osebnih podatkov s strani teh tretjih oseb. Pred obiskom in uporabo teh povezanih strani priporočamo, da preverite njihovo politiko zasebnosti.

Piškotki in podobne tehnologije: Spletno mesto uporablja piškotke in druge podobne tehnologije za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo prometa in spremljanje uporabe spletnega mesta. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov v skladu s to politiko zasebnosti.

Varnost: Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali pred nepooblaščenim dostopom, izgubo, zlorabo ali razkritjem. Za zagotovitev varnosti podatkov uporabljamo različne tehnične in organizacijske ukrepe.

Pravice posameznikov: Zakonodaja vam lahko omogoča določene pravice glede vaših osebnih podatkov, vključno z dostopom, popravkom, izbrisom ali omejitvijo obdelave. Če želite uveljavljati svoje pravice ali imate kakršna koli vprašanja glede zbiranja in uporabe vaših osebnih podatkov, nas prosimo kontaktirajte prek spodaj navedenih podatkov za stik.

Spremembe politike zasebnosti: To besedilo se lahko občasno posodobi. Vsaka sprememba bo objavljena na tej strani, zato priporočamo, da redno preverjate morebitne spremembe.

Za kakršna koli vprašanja, pripombe ali zahteve glede vaše zasebnosti, nas lahko kontaktirate prek elektronske pošte: info@playful-istria.com ali prek pošte na naslov:

Playful Istria, Kidričeva 24, 600 Koper, Slovenija

Hvala, ker ste prebrali našo politko zasebnosti. Vaše zaupanje nam veliko pomeni. Ob želji, da bi vam ponudili čim boljšo nakupno izkušnjo si prizadevamo zaščititi vaše osebne podatke.

bottom of page